måndag 19 maj 2008

Mina små cyklister

Nu äntligen har Wilgot fått sin efterlängtade cykel som han har tittat ut för länge sen.Det är en 16 tums pippigul cykel med svarta däck och svart styre.Han cyklar utan stödhjul så det går riktigt fort nu när han cyklar.Han är så lycklig det bara skiner om honom när han cyklar.Han kallar den för racercykeln.
Tyra har fått tagit över Wilgots gammla cykel med stödhjul så nu cyklar hon också.Hon började i går kväll och då kom hon inte så långt.Men så idag när hon satte sig på cykel då bara gick det.Hon tänkte väl att jag kan väl inte vara sämre än brorsan.Men vilken koncentration hon har när hon cyklar och vilket HUMÖR.Om hon kör ut i gruset eller gräset så att cykeln stannar blir hon oxtokig hon skriker så att hela området hör.Grannarna måste ju fundera vad vi håller på med.Men så är Tyra med allt nu.Får hon inte göra på sitt sätt som hon tänkt sig eller om någonting går emot henne så slänger hon sig på golvet och skriker och gör allt för att man inte ska kunna ta upp henne.Alla ni med barn vet precis hur det är med en trotsig tvååring.Visst är dem härliga dem små monstren.Man skulle aldrig vilja vara utan dem.

1 kommentar:

Lilla livet i Ingeborg sa...

Vad härligt med en racercykel! Hihi! Jag tänker på "Lotta på Bråkmakargatan när du berättar om Tyra! Men sen har hon någon att brås på också;-)